Apporteerblok met draadstang 650gram IGP1 blok
Waardering 0 uit 5

Apporteerblok met draadstang 650gram IGP1 blok

14.00

Wij presenteren met trots de nieuwste generatie apportblokken, gemaakt uit hard beukenhout. De zijkanten in hout zijn verbonden door een metalen draadstang en 2 bevestingsdoppen. Het tussenstuk is vervangbaar in hout of kunststof naar wens. U kan alle vervang- en tussenstukken bij ons verkrijgen aan voordelige prijzen. Zo kan u uw apportblok naar eigen wens aanpassen zonder dat het nodig is een nieuwe aan te kopen.

De apporteerblokken beantwoorden tevens aan de nieuwe normen van het IPO-programma. De tekening met de nieuwe versie en correcte afmetingen kan u raadplegen. Zo kunnen de beoefenaars van hondensport ook meer punten pakken op wedstrijden.

Al deze stukken bieden u hulp om de apportblokken te verkleinen en aan te passen naar persoonlijke smaak. In geval uw hond graag op hout ‘knabbelt’ kan men de apport met deze hulpstukken aanpassen zodat de hond niet meer geneigd is om hierop te bijten.

Hout leeft. Daardoor kan het voorvallen dat de apportblokken lossen. Door af en toe de moerdoppen terug aan te spannen is het euvel snel verholpen.

Temperatuur verschillen kunnen het hout ook doen uitzetten of krimpen, waardoor een barst ontstaat. De apportblok een nachtje in water laten rusten zou in dit geval dan voldoende moeten zijn om de barst weer te laten ‘dicht zwellen’.

Voor 12 uur ‘s middags besteld is vandaag verzonden!

pakket service

Extra informatie

Gewicht 0.7 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Apporteerblok met draadstang 650gram IGP1 blok” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *