Citronella 5liter
Waardering 0 uit 5

Citronella 5liter

31.20

Citronella – Ontgeurder
Citronella is een sterke ontgeurder, ideaal voor het reinigen van hondenkennels, toiletten, vuilbakken, enz… De citronella geeft een frisse citroengeur. Deze reiniger is volledig natuurlijk en afbreekbaar. De citronella is dus volledig veilig en niet irriterend voor de hond en zijn reukorgaan. Deze zeep is geschikt voor het reinigen van verblijven van sport- en speurhonden. Citronella tast de neus van de hond niet aan in tegenstelling tot bleekmiddel.

Wij gebruiken deze ontgeurder zelf in ons hondenhotel. Vooral omdat dit een product is dat licht ontsmettend werkt, maar voornamelijk de honden niet irriteert. De Citronella bevat geen agressieve zepen en brengt geen gezondheidsrisico’s mee. De citronella wordt al meer dan 60 jaar gebruikt als insectenwerend middel. Wij hebben in onze kennel dan ook nooit last van vliegen en muggen!

Citronella kan dus ook op dieren gesprayd worden, om aanvallen van muggen, vliegen en andere insecten te vermijden. Denk maar aan paarden: deze dieren hebben veel last van allerlei insecten… De Citronella werd dan ook in eerste instantie gebruikt in paardenstallen, en deze trend heeft zich nu verplaatst naar hondenkennels, dierenasiels, reinigen van kattenbakken, konijnenkooien, verblijven van fretten en cavia’s en talrijke andere plaatsen (openbare toiletten, hotels, vuilbakken, afvalcontainers, enz…) die te vrijwaren zijn van slechte geurtjes. U kan de halsband van uw dier reinigen met Citronella. Dit zal helpen om vlooien af te weren.

Een wekelijkse reiniging in huis verfrist nog zo goed met Citronella. De geur van citronella in huis is ook doeltreffend voor aromatherapie. Het is een natuurlijk middel om uw spieren te ontspannen en uw mentaal op te peppen. Met één product kunt u dus in huis, in de kennel, in het toilet en op om het even welke plaats gebruiken! De citronella is verpakt in een bidon van 5 liter.

Voor 12 uur ‘s middags besteld is vandaag verzonden!

pakket service

Extra informatie

Gewicht 5.0 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Citronella 5liter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *