Kalkoen met volkorenrijst 400gram
Waardering 0 uit 5

Kalkoen met volkorenrijst 400gram

3.00

Kalkoen Met Bruine Rijst
Monoproteïne, glutenvrij, voor volwassen honden

– Volledig voer voor volwassen honden
– kalkoen als enige bron van dierlijke eiwitten
– zeer geschikt voor gevoelige honden
– glutenvrij

Kalkoen als enige bron van dierlijke eiwitten is bijzonder vetarm en daarom licht verteerbaar – perfect voor gevoelige honden! De hoogwaardige koolhydraten en vezels van de volkoren rijst zorgen bovendien voor het juiste verzadigingsgevoel – en dat alles zonder gluten.

Voor 12 uur ‘s middags besteld is vandaag verzonden!

pakket service

Beschrijving

Kalkoen als enige bron van dierlijke eiwitten is bijzonder vetarm en daarom licht verteerbaar – perfect voor gevoelige honden! De hoogwaardige koolhydraten en vezels van de volkoren rijst zorgen bovendien voor het juiste verzadigingsgevoel – en dat alles zonder gluten.

kalkoen
Kalkoenvlees is vetarm en geeft je lieveling tegelijkertijd een goede hoeveelheid eiwit. Het is licht verteerbaar en daarom ook geschikt voor voedingsgevoelige honden. Het zit ook boordevol B-vitamines.

bruine rijst
Volkorenrijst levert bijzonder hoogwaardige koolhydraten en voedingsvezels en bevat veel B-vitaminen. Als verteerbare energiebron is het ook geschikt voor uw gevoelige harige vriend.

samenstelling
66% kalkoen (kalkoenharten, kalkoenvlees, kalkoenmagen, kalkoenlever, kalkoenhalzen), 29% bouillon, 4% zilvervliesrijst, 1% mineralen

analytische componenten
Ruw eiwit 10,8%, vetgehalte 5,2%, ruwe as 2,4%, ruwe celstof 0,5%, vocht 79%, calcium 0,24%, fosfor 0,22%

Additieven:
Voedingsadditieven/kg
Vitamine D3 200 IE, zink (zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, mangaan (mangaan(II)sulfaat, monohydraat) 1,4 mg, koper (koper(II)sulfaat, pentahydraat) 1 mg, jodium (calciumjodaat, watervrij) 0,75 mg

Goed om te weten:
Vers vlees en slachtafval zijn de belangrijkste ingrediënten in onze blikken. Dit behoort ook tot de natuurlijke voeding van de hond. We zien bewust af van het gebruik van chemische toevoegingen om het uiterlijk of de consistentie van het voer te veranderen. Het kan echter voorkomen dat er tijdens het productieproces, net als bij het koken thuis, vloeistof of vet uit het vlees ontsnapt, wat er bij het afkoelen als gelei of zichtbare stukjes vet uit zou zien. Als natuurlijke componenten van de ingrediënten bevatten deze delen ook waardevolle voedingsstoffen en moeten ze worden gevoerd.

voedingsadvies
Honden van 2 tot 8 kg 180 – 520 g per dag
Honden van 9 tot 24 kg 580 – 1240 g per dag
Honden 25 tot 45 kg 1300 – 2000g per dag

Tip voor onze blikopener:

Als het gaat om de hoeveelheid voedsel, vertrouw dan op uw ervaring en de hoeveelheden die u gewend bent. Het huidige voeradvies is – zoals inmiddels gebruikelijk – gebaseerd op de energie-inhoud en niet meer voornamelijk op het volume.

Tot nu toe was de aanbevolen hoeveelheid lager omdat veel harige vriendjes niet alleen natvoer krijgen, maar ook droogvoer en lekkernijen. Goed om te weten: 100 g natvoer bevat ongeveer 100 kcal, maar 100 g droogvoer bevat ongeveer 350 kcal en meer!

Zat je viervoeter vroeger vol van minder natvoer, dan zal hij dat met de nieuwe soorten ook blijven doen. Om de juiste hoeveelheid te bepalen, moet u altijd letten op het gewicht en de vorm van uw trouwe viervoeter. Want: hoeveel je daadwerkelijk moet voeren, hangt af van activiteit , leeftijd en stofwisseling – omdat niet alle viervoeters hun eten op dezelfde manier gebruiken.

De vermelde hoeveelheden zijn aanbevelingen van de FEDIAF (European Pet Food Industry Federation). Deze vereniging controleert onder meer de naleving van de wettelijke toleranties voor voedingsstoffen en vitamines en legt ook de basis vast voor het bepalen van de manier waarop de dagelijkse hoeveelheid voer moet worden bepaald – namelijk in relatie tot de energie-inhoud.

Zelfs met een kleinere hoeveelheid is uw lieveling nog steeds optimaal voorzien van alles wat hij nodig heeft – poot erop!

Voorzie uw pelsneus altijd van voldoende drinkwater.

Extra informatie

Gewicht 0.4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kalkoen met volkorenrijst 400gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *