Kip puur 400gram
Waardering 0 uit 5

Kip puur 400gram

3.50

Zuivere kip
Monoproteïne, voor volwassen honden

– Volledig voer voor volwassen honden
– Monoproteïne: Kip als enige bron van dierlijke eiwitten
– geschikt voor BARFing, zelf mengen of als eliminatiedieet
– perfect bij intoleranties of allergieën

Met onze pure varianten krijgen we maar één ding in het blik: 70% vers vlees en altijd van één enkele dierlijke eiwitbron. Dit maakt ze perfect als uw hond intoleranties of allergieën heeft. Ze zijn ook een goede keuze voor een BARF-menu, een zelf samengestelde maaltijd met onze aanvullende vlokken of voor een eliminatiedieet.

Voor 12 uur ‘s middags besteld is vandaag verzonden!

pakket service

Beschrijving

Met onze pure varianten krijgen we maar één ding in het blik: 70% vers vlees en altijd van één enkele dierlijke eiwitbron. Dit maakt ze perfect als uw hond intoleranties of allergieën heeft. Ze zijn ook een goede keuze voor een BARF-menu, een zelf samengestelde maaltijd met onze aanvullende vlokken of voor een eliminatiedieet.

Kip
Kip is een licht verteerbare en magere eiwitbron en voorziet uw trouwe viervoeter voorzichtig van de energie voor al uw avonturen. Het is daarom een ​​goede keuze voor gevoelige harige vrienden.

samenstelling
70% kip (kippenharten, kippenvlees, kippenlever, kippenmagen, kippenhalzen, kippenvet), 28,8% bouillon, 1% mineralen, 0,2% lijnzaadolie

analytische componenten
Ruw eiwit 10,4%, vetgehalte 5%, ruwe as 2,6%, ruwe celstof 0,5%, vocht 80%, calcium 0,22%, fosfor 0,2%

Additieven:
Voedingsadditieven/kg
Vitamine D3 200 IE, zink (zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, mangaan (mangaan(II)sulfaat, monohydraat) 1,4 mg, koper (koper(II)sulfaat, pentahydraat) 1 mg, jodium (calciumjodaat, watervrij) 0,75 mg

Goed om te weten:
Vers vlees en slachtafval zijn de belangrijkste ingrediënten in onze blikken. Dit behoort ook tot de natuurlijke voeding van de hond. We zien bewust af van het gebruik van chemische toevoegingen om het uiterlijk of de consistentie van het voer te veranderen. Het kan echter voorkomen dat er tijdens het productieproces, net als bij het koken thuis, vloeistof of vet uit het vlees ontsnapt, wat er bij het afkoelen als gelei of zichtbare stukjes vet uit zou zien. Als natuurlijke componenten van de ingrediënten bevatten deze delen ook waardevolle voedingsstoffen en moeten ze worden gevoerd.

voedingsadvies
Honden van 2 tot 8 kg 195 – 550g per dag
Honden van 9 tot 24 kg 620 – 1300g per dag
Honden 25 tot 45 kg 1350 – 2100 g per dag

Tip voor onze blikopener:
Als het gaat om de hoeveelheid voedsel, vertrouw dan op uw ervaring en de hoeveelheden die u gewend bent. Het huidige voeradvies is – zoals inmiddels gebruikelijk – gebaseerd op de energie-inhoud en niet meer voornamelijk op het volume.

Tot nu toe was de aanbevolen hoeveelheid lager omdat veel harige vriendjes niet alleen natvoer krijgen, maar ook droogvoer en lekkernijen. Goed om te weten: 100 g natvoer bevat ongeveer 100 kcal, maar 100 g droogvoer bevat ongeveer 350 kcal en meer!

Zat je viervoeter vroeger vol van minder natvoer, dan zal hij dat met de nieuwe soorten ook blijven doen. Om de juiste hoeveelheid te bepalen, moet u altijd letten op het gewicht en de vorm van uw trouwe viervoeter. Want: hoeveel je daadwerkelijk moet voeren, hangt af van activiteit , leeftijd en stofwisseling – omdat niet alle viervoeters hun eten op dezelfde manier gebruiken.

De vermelde hoeveelheden zijn aanbevelingen van de FEDIAF (European Pet Food Industry Federation). Deze vereniging controleert onder meer de naleving van de wettelijke toleranties voor voedingsstoffen en vitamines en legt ook de basis vast voor het bepalen van de manier waarop de dagelijkse hoeveelheid voer moet worden bepaald – namelijk in relatie tot de energie-inhoud.

Zelfs met een kleinere hoeveelheid is uw lieveling nog steeds optimaal voorzien van alles wat hij nodig heeft – poot erop!

Voorzie uw pelsneus altijd van voldoende drinkwater.

Extra informatie

Gewicht 0.4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kip puur 400gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *