Puppy Kip & Rundvlees met gierst 400gram
Waardering 0 uit 5

Puppy Kip & Rundvlees met gierst 400gram

3.00

glutenvrij, voor uw pup

– Volledige voeding voor opgroeiende honden
– perfect voor puppy’s tot het einde van de groei
– helpt bij het opbouwen van de lichaamsbalans
– met veel kip en rundvlees
– glutenvrij

Voor 12 uur ‘s middags besteld is vandaag verzonden!

pakket service

Beschrijving

Dit glutenvrije menu scoort met licht verteerbare kip en eiwitrijk rundvlees. Het begeleidt uw puppy perfect door de groeifase, omdat de mineralen die het bevat de ontwikkeling van lichaamsweefsel, botten en tanden ondersteunen en zo uw kleine wervelwind helpen groot en sterk te worden.

Kip
Kip is een licht verteerbare en magere eiwitbron en voorziet uw pup voorzichtig van de energie voor al uw avonturen. Het is daarom ook een goede keuze voor gevoelige harige vrienden.

rundvlees
Rundvlees voorziet je harige vriend van veel ijzer en fosfor. Bovendien is het zeer eiwitrijk en relatief vetrijk, daarom geeft het je kleine wervelwind voldoende energie die hij nodig heeft om te groeien.

gierst-
Gierst bevat veel mineralen en sporenelementen zoals magnesium, kalium en ijzer, die helpen bij de opbouw van lichaamsweefsel, botten en tanden. Het bevat ook geen gluten en wordt daarom goed verdragen door gevoelige honden.

samenstelling
33,5% kip (kippenharten, kippenvlees, kippenlever, kippenmagen, kippenhalzen, kippenvet), 31,5% rund (runderharten, rund, runderlever, runderlongen, runderpens), 29,8% bouillon, 3% gierst, 1% heel ei, 1% mineralen, 0,1% eierschaalpoeder, 0,1% groenlipmosselextract

analytische componenten
Ruw eiwit 10,5%, vetgehalte 7%, ruwe as 2,6%, ruwe celstof 0,5%, vocht 78%, calcium 0,26%, fosfor 0,22%

Additieven:
Voedingsadditieven/kg
Vitamine D3 200 IE, zink (zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, mangaan (mangaan(II)sulfaat, monohydraat) 1,4 mg, jodium (calciumjodaat, watervrij) 0,75 mg

Goed om te weten:
Vers vlees en slachtafval zijn de belangrijkste ingrediënten in onze blikken. Dit behoort ook tot de natuurlijke voeding van de hond. We zien bewust af van het gebruik van chemische toevoegingen om het uiterlijk of de consistentie van het voer te veranderen. Het kan echter voorkomen dat er tijdens het productieproces, net als bij het koken thuis, vloeistof of vet uit het vlees ontsnapt, wat er bij het afkoelen als gelei of zichtbare stukjes vet uit zou zien. Als natuurlijke componenten van de ingrediënten bevatten deze delen ook waardevolle voedingsstoffen en moeten ze worden gevoerd.

De voedingsadviezen in de tabel hebben betrekking op het huidige gewicht van de pup.

Honden 1 tot 5 kg tot 400 g per dag
Honden 5 tot 10 kg tot 800 g per dag
Honden 10 tot 20 kg tot 1600 g per dag
Honden zwaarder dan 20 kg >1600g per dag
Als richtlijn raden we ongeveer 4-6% (40-60 g/kg) van uw werkelijke lichaamsgewicht per dag aan.

Tip voor onze blikopener:
Als het gaat om de hoeveelheid voedsel, vertrouw dan op uw ervaring en de hoeveelheden die u gewend bent. Het huidige voeradvies is – zoals inmiddels gebruikelijk – gebaseerd op de energie-inhoud en niet meer voornamelijk op het volume.

Tot nu toe was de aanbevolen hoeveelheid lager omdat veel harige vriendjes niet alleen natvoer krijgen, maar ook droogvoer en lekkernijen. Goed om te weten: 100 g natvoer bevat ongeveer 100 kcal, maar 100 g droogvoer bevat ongeveer 350 kcal en meer!

Zat je viervoeter vroeger vol van minder natvoer, dan zal hij dat met de nieuwe soorten ook blijven doen. Om de juiste hoeveelheid te bepalen, moet u altijd letten op het gewicht en de vorm van uw trouwe viervoeter. Want: hoeveel je daadwerkelijk moet voeren, hangt af van activiteit , leeftijd en stofwisseling – omdat niet alle viervoeters hun eten op dezelfde manier gebruiken.

De vermelde hoeveelheden zijn aanbevelingen van de FEDIAF (European Pet Food Industry Federation). Deze vereniging controleert onder meer de naleving van de wettelijke toleranties voor voedingsstoffen en vitamines en legt ook de basis vast voor het bepalen hoe de dagelijkse voerhoeveelheid – namelijk in relatie tot de energie-inhoud – moet worden bepaald.

Zelfs met een kleinere hoeveelheid is uw lieveling nog steeds optimaal voorzien van alles wat hij nodig heeft – poot erop!
Voorzie uw pelsneus altijd van voldoende drinkwater.

Extra informatie

Gewicht 0.4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Puppy Kip & Rundvlees met gierst 400gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *