Rund met wortel en aardappel 400gram
Waardering 0 uit 5

Rund met wortel en aardappel 400gram

3.00

Rundvlees Met Wortel & Aardappel
Monoproteïne, graanvrij, voor gevoelige volwassen honden

– Volledig voer voor volwassen honden
– Rundvlees als enige bron van dierlijke eiwitten
– bijzonder lekker
– Graanvrij

Met rundvlees als enige dierlijke eiwitbron is dit graanvrije menu bijzonder smakelijk en voorziet het uw hond van een flinke portie ijzer en fosfor. Dit wordt aangevuld met de aardappel als koolhydraatbron met veel bruikbare eiwitten, vezels en vitamines. De wortel ondersteunt ook de spijsvertering en het gezichtsvermogen.

Voor 12 uur ‘s middags besteld is vandaag verzonden!

pakket service

Beschrijving

Met rundvlees als enige dierlijke eiwitbron is dit graanvrije menu bijzonder smakelijk en voorziet het uw hond van een flinke portie ijzer en fosfor. Dit wordt aangevuld met de aardappel als koolhydraatbron met veel bruikbare eiwitten, vezels en vitamines. De wortel ondersteunt ook de spijsvertering en het gezichtsvermogen.

strong>rundvlees
Rundvlees voorziet je harige vriend van veel ijzer en fosfor. Bovendien is het zeer rijk aan eiwitten en relatief veel vet, waardoor het ook wervelwinden van voldoende energie voorziet.

wortel
Wortelen ondersteunen een goede spijsvertering en zitten boordevol vitamine A, wat belangrijk is voor een gezond gezichtsvermogen. Vitamine C ondersteunt ook het immuunsysteem van uw hond.

Aardappel
Aardappelen scoren met licht verteerbare koolhydraten in de vorm van zetmeel, die uw hond voorzien van de nodige energie voor alle avonturen. Bovendien bevatten ze belangrijke vezels, vitaminen en mineralen.

samenstelling
68% rundvlees (runderharten, rund, runderlever, runderlongen, runderpens), 27% bouillon, 2% wortel, 2% aardappel, 1% mineralen

analytische componenten
Ruw eiwit 10,8%, vetgehalte 9%, ruwe as 2,2%, ruwe celstof 0,3%, vocht 74%, calcium 0,2%, fosfor 0,16%

Additieven:
Voedingsadditieven/kg
Vitamine D3 200 IE, zink (zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, mangaan (mangaan(II)sulfaat, monohydraat) 1,4 mg, jodium (calciumjodaat, watervrij) 0,75 mg

Goed om te weten:
Vers vlees en slachtafval zijn de belangrijkste ingrediënten in onze blikken. Dit behoort ook tot de natuurlijke voeding van de hond. We zien bewust af van het gebruik van chemische toevoegingen om het uiterlijk of de consistentie van het voer te veranderen. Het kan echter voorkomen dat er tijdens het productieproces, net als bij het koken thuis, vloeistof of vet uit het vlees ontsnapt, wat er bij het afkoelen als gelei of zichtbare stukjes vet uit zou zien. Als natuurlijke componenten van de ingrediënten bevatten deze delen ook waardevolle voedingsstoffen en moeten ze worden gevoerd.

voedingsadvies
Honden van 2 tot 8 kg 130 – 370 g per dag
Honden van 9 tot 24 kg 410 – 880 g per dag
Honden 25 tot 45 kg 910 -1420 g per dag

Tip voor onze blikopener:
Als het gaat om de hoeveelheid voedsel, vertrouw dan op uw ervaring en de hoeveelheden die u gewend bent. Het huidige voeradvies is – zoals inmiddels gebruikelijk – gebaseerd op de energie-inhoud en niet meer voornamelijk op het volume.

Tot nu toe was de aanbevolen hoeveelheid lager omdat veel harige vriendjes niet alleen natvoer krijgen, maar ook droogvoer en lekkernijen. Goed om te weten: 100 g natvoer bevat ongeveer 100 kcal, maar 100 g droogvoer bevat ongeveer 350 kcal en meer!

Zat je viervoeter vroeger vol van minder natvoer, dan zal hij dat met de nieuwe soorten ook blijven doen. Om de juiste hoeveelheid te bepalen, moet u altijd letten op het gewicht en de vorm van uw trouwe viervoeter. Want: hoeveel je daadwerkelijk moet voeren, hangt af van activiteit , leeftijd en stofwisseling – omdat niet alle viervoeters hun eten op dezelfde manier gebruiken.

De vermelde hoeveelheden zijn aanbevelingen van de FEDIAF (European Pet Food Industry Federation). Deze vereniging controleert onder meer de naleving van de wettelijke toleranties voor voedingsstoffen en vitamines en legt ook de basis vast voor het bepalen hoe de dagelijkse voerhoeveelheid – namelijk in relatie tot de energie-inhoud – moet worden bepaald.

Zelfs met een kleinere hoeveelheid is uw lieveling nog steeds optimaal voorzien van alles wat hij nodig heeft – poot erop!

Voorzie uw pelsneus altijd van voldoende drinkwater.

Extra informatie

Gewicht 0.4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rund met wortel en aardappel 400gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *