Wild met courgette en gierst 400gram
Waardering 0 uit 5

Wild met courgette en gierst 400gram

3.00

Hertenvlees met courgette & gierst
glutenvrij, voor volwassen honden

– Volledig voer voor volwassen honden
– Wild als buitengewone eiwitbron met een bijzondere smaak
– zeer geschikt voor honden met intoleranties
– glutenvrij

Wild is als uitzonderlijke eiwitbron bijzonder geschikt voor mensen met een intolerantie en scoort met zijn bijzondere smaak. Het bevat ook veel B-vitaminen en sporenelementen zoals ijzer en zink. Courgette en gierst geven het menu nog een boost aan mineralen en vitaminen.

Voor 12 uur ‘s middags besteld is vandaag verzonden!

pakket service

Beschrijving

Wild is als uitzonderlijke eiwitbron bijzonder geschikt voor mensen met een intolerantie en scoort met zijn bijzondere smaak. Het bevat ook veel B-vitaminen en sporenelementen zoals ijzer en zink. Courgette en gierst geven het menu nog een boost aan mineralen en vitaminen.

Wild
Hertenvlees heeft een bijzondere smaak en is een uitzonderlijke bron van eiwitten. Het is daarom zeer geschikt voor honden die kampen met voedselintoleranties. Bovendien bevat het een extra portie sporenelementen en vitaminen zoals ijzer, zink en B-vitaminen.

courgette
Courgette overtuigt door zijn hoge gehalte aan vitamines (A, C en B1) en mineralen en sporenelementen zoals kalium, fosfor en ijzer. Omdat ze zelf weinig smaak heeft, wordt ze door de meeste honden goed geaccepteerd.

gierst-
Gierst bevat veel mineralen en sporenelementen zoals magnesium, kalium en ijzer. Het bevat ook geen gluten en wordt daarom goed verdragen door gevoelige honden.

samenstelling
63% wild, 29% bouillon, 4% courgette, 3% gierst, 1% mineralen

analytische componenten
Ruw eiwit 10%, vetgehalte 5,5%, ruwe as 2,8%, ruwe celstof 0,5%, vocht 75%, calcium 0,26%, fosfor 0,24%

Additieven:
Voedingsadditieven/kg
Vitamine D3 200 IE, zink (zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, mangaan (mangaan(II)sulfaat, monohydraat) 1,4 mg, koper (koper(II)sulfaat, pentahydraat) 0,5 mg, jodium (calciumjodaat, watervrij) 0,75 mg

Goed om te weten:
Vers vlees en slachtafval zijn de belangrijkste ingrediënten in onze blikken. Dit behoort ook tot de natuurlijke voeding van de hond. We zien bewust af van het gebruik van chemische toevoegingen om het uiterlijk of de consistentie van het voer te veranderen. Het kan echter voorkomen dat er tijdens het productieproces, net als bij het koken thuis, vloeistof of vet uit het vlees ontsnapt, wat er bij het afkoelen als gelei of zichtbare stukjes vet uit zou zien. Als natuurlijke componenten van de ingrediënten bevatten deze delen ook waardevolle voedingsstoffen en moeten ze worden gevoerd.

voedingsadvies
Honden van 2 tot 8 kg 160-450g per dag
Honden van 9 tot 24 kg 500 – 1070 g per dag
Honden 25 tot 45 kg 1120 – 1740 g per dag

Tip voor onze blikopener:
Als het gaat om de hoeveelheid voedsel, vertrouw dan op uw ervaring en de hoeveelheden die u gewend bent. Het huidige voeradvies is – zoals inmiddels gebruikelijk – gebaseerd op de energie-inhoud en niet meer voornamelijk op het volume.

Tot nu toe was de aanbevolen hoeveelheid lager omdat veel harige vriendjes niet alleen natvoer krijgen, maar ook droogvoer en lekkernijen. Goed om te weten: 100 g natvoer bevat ongeveer 100 kcal, maar 100 g droogvoer bevat ongeveer 350 kcal en meer!

Zat je viervoeter vroeger vol van minder natvoer, dan zal hij dat met de nieuwe soorten ook blijven doen. Om de juiste hoeveelheid te bepalen, moet u altijd letten op het gewicht en de vorm van uw trouwe viervoeter. Want: hoeveel je daadwerkelijk moet voeren, hangt af van activiteit , leeftijd en stofwisseling – omdat niet alle viervoeters hun eten op dezelfde manier gebruiken.

De vermelde hoeveelheden zijn aanbevelingen van de FEDIAF (European Pet Food Industry Federation). Deze vereniging controleert onder meer de naleving van de wettelijke toleranties voor voedingsstoffen en vitamines en legt ook de basis vast voor het bepalen hoe de dagelijkse voerhoeveelheid – namelijk in relatie tot de energie-inhoud – moet worden bepaald.

Zelfs met een kleinere hoeveelheid is uw lieveling nog steeds optimaal voorzien van alles wat hij nodig heeft – poot erop!

Voorzie uw pelsneus altijd van voldoende drinkwater.

Extra informatie

Gewicht 0.4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wild met courgette en gierst 400gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *